Vagttelefon:
Tlf: 70 23 22 24
2

Raundal Hestepraksis

Dyrlæge Marie Raundal

Mit navn er Marie Raundal, og jeg er uddannet dyrlæge. Raundal Hestepraksis er en enmandspraksis, og i almindelig åbningstid vil det være mig, der kommer ud til din hest. Vagten passes i samarbejde med Danske Hestedyrlæger. Dermed er du sikret at få hjælp fra en hestedyrlæge, hvis du ved akut sygdom får brug for hjælp udenfor åbningstiden.

Jeg blev uddannet dyrlæge på Den Kongelige Veterinær-og Landbohøjskole (nu KU Sund) i januar 2001 og har primært arbejdet med heste siden.

Gennem årene har jeg i det daglige arbejde opnået bred erfaring med sundhed og sygdom hos heste, og jeg har løbende deltaget i relevante kurser. Senest har jeg gennemgået uddannelsen som dyrekiropraktor, og jeg er således IAVC og IVCA certificeret

En forudsætning for et godt samarbejde mellem kunden, hesten og dyrlægen er tillid og gensidig respekt. Sammen med høj faglighed, god service og fleksibilitet er dette nøgleordene i Raundal Hestepraksis.

Daglig telefontid – på 40 86 93 13 – er kl 8-9. Du er velkommen til at lægge en besked, hvis der er optaget, eller du ringer udenfor telefontiden. Du kan også sende en mail på hestepraksis@raundal.dk